مواد لازم:
سینه مرغ: ۵۰۰ گرم
آرد: ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: زده شده ۱ عدد
خردل: کمی
پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
مواد لازم برای غلتاندن ناگت ها:
تخم مرغ زده شده: 1 عدد
آرد: به مقدار لازم
آرد سوخاری : به مقدار لازم
طرز تهیه:
– سینه مرغ را چرخ کنید
– آرد، تخم مرغ زده شده، خردل، پودر سیر ، نمک و فلفل را به مرغ چرخ شده اضافه کنید و با دست خوب ورز دهید.
– از مخلوط مرغ به اندازه یک گلوله کوچک برداشته و به شکل ناگت (گرد) در دست پهن کنید.
– ناگت ها را ابتدا در آرد، سپس در تخم مرغ زده شده و در آخر در آرد سوخاری بغلتانید.
– روغن سرخ کردنی را در ماهیتابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. سپس ناگت ها را در آن سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.
– ناگت ها را در یک صافی بگذارید تا روغن اضافی آنها خارج شود. سپس به صورت گرم میل کنید. این ناگتهای خوشمزه را که مخصوصا بچهها عاشق آن هستند . می توانید با سس، سالاد و چیپس میل کنید.
نکته: در این مرحله میتوانید هر افزودنی دلخواه را مانند سبزیجات خشک، ادویهجات، سیر، نمک، پنیر پارمسان وغیره را به آن اضافه کنید. در این دستور آشپزی، فقط نمک و فلفل اضافه میشود (یک قاشق ریحان و جعفری خرد شده هم می توانید اضافه کنید). نوش جان